Tuesday, December 16, 2014

Love Notes :)


cerite Disember 2014.

playschool with them.

empat orang anak murid.

tiga orang guru.

gaji jangan cerite lah. sebab aku pun tak tahu berape gaji aku.

HAHAHA. masa owner offer. aku tak tanya gaji pun.

pikir nak mengajar nak isi masa nak carik duit belanje.

sementara menunggu final exam.

empat orang je. ragamnya. masyaAllah. hanya Allah jela yang tahu.

tapi alhamdulillah. masih terkawal. tiada lagi yang cedera buat masa ni. HAHAHA.

Misi 2015. keja. bayaq PTPTN. kumpul duit. mak kate keja keja keja. kumpul duit sendiri. nanti kau nak kawen kan.

___________________________________________________________________________

Haa. macamane? pa citaa? tapi rileks. lambat lagi. dua atau tiga tahun lagi. so, die kate "dont worry, kite kumpul duit dulu. lepas tu prepare sebelum jumpe family."
maka. ketidakadilan berlaku dimana die dengan gembirenye takyah neves nak jumpe family aku sebab die dah pun jumpe. haku je dengan nevesnye kene prepare lah kan nak jumpe family die.

die. dulu berusehe mengelak dari die. jumpe kali pertama 2 ke 3 minit je. kali kedua adelah dalam 12 jam. terus menerus kene interview dengan mak haku. kali ke3 kali ke4. entah. tak kire pulak. 
semoga dipermudahkan urusan kite ke arah matlamat itu.
amiinn ya rabbal alamin.

29 Disember 2014. onepaper. killerpaper. majorpaper.

doakan aku.

sekian. laporan terkini. 

esok 18 Disember 2014.


Selamat Hari Lahir yang ke-23. Semoga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki buat diri aku sendiri.
Dengan iringan bertambah umur maka bertambah amal yang dilakukan setiap hari. amiin ya Rabbal alamin.

terima kasih Allah. terima kasih mak. terima kasih arwah ayah.

ayah dan mak. itulah permulaan aku.

Al Fatihah buat arwah ayah. 

14 Disember 1991. pemergian arwah kakak sulung Mariawati Bt Mohd Khormain.
18 Disember 1991. kelahiran Suriati Bt Mohd Khormain.

Al Fatihah buat arwah kakak. 


lovenotes.
3.20 petang.
Bukit Tinggi, Klang.

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)