Sunday, December 18, 2011

syukran ~~

mak,
hari ni ulangtahun kelahiran kite
18 december 2011..
cukop 20 tahun dah anak mak sorang nih,
harap mak sihat2 kt sane, harap kesihatan ayah & mak baik2..
maybe minggu depan kite balek ya,
minggu ni tak dapat nak balek..



mak..tima kasih, sebab dah bejaya besakan kite..
memang kite degil pon, kadang2 lawan cakap mak..
tapi alhamdulillah..tima kaseh mak..
suka duka tawa gelak,pengalaman,kenangan yang berjaya buat kita belaja sedikit demi sedikit erti kehidupan sebenar..tak cukop matang lagi kan kite ni, insyaALLAH..
kite usaha jadik anak yang terbaek buat mak & ayah !
kite nak usaha buat yang terbaek untuk final exam nanti, :)

14 december 1991, pemergian arwah kakak sulungku..
bukan rezeki aku berjumpa dengannya..
4 hari kemudian..
18 december 1991..
aku dilahirkan..
mungkin aku penggantinya..
buat mak & ayah..
i love mak & ayah..
sarat bawak aku, sambil jaga arwah kakak kat hospital. hurm, tak dapat nak bayangkan..

now, jaga ayah pule kt hospital..
ya ALLAH..hanya Engkau yang Maha Mengetahui..
hanya kesabaran & ketabahan fizikal & mental yang kami perlukan..
jika tiada semua itu, maka lemahlah kami..
namun, hanya Engkau jua lah yang menjadi kekuatan kami..
harap mak kuat..
ya ALLAH..

maken betambah umur, maken tua..
maken banyak lupa..
alhamdulillah..dipanjangkan umur lagi..
diberikan peluang bernafas lagi di atas muka bumi ALLAH..

terima kasih jua ! buat sahabat2 yang mendoakan..
mashithoh, kak hala, kak lai, mariah, adibah, ain solehah !
buat semua ..
buat semua..
ade lagi..tak dapat nak sebut semua..
alhamdulillah..may ALLAH bless ol of you..

baibai..
^_^

2 comments:

♥zaty~ety~etot♥ said...

happy birthday su !
rindu kat su :)

Suriati Mohd Khormain said...

tima kaseh syg !

:)

alhamdulillah...
rindu awak jugakk !!!
^_^